Menu

Projektet

 

 

Tønder Fritidscenter og TSF - Fodbold ønsker at der etableres en kunstgræs fodboldbane på de grønne arealer i Tønder.

TSF - Fodbold har 468 fodboldspillere, som i perioden fra oktober til marts har ubrugelige baner på de nuværende boldområder, da de konstant står under vand. Tønder Fritidscenter har en række henvendelser fra fodboldklubber i både ind- og udland, som ønsker at afvikle træningslejre i Tønderområdet. Derfor mener initiativgruppen, at der både er et stort behov for og et stort potentiale i en kunstgræsbane i Tønder by.

Tønder Sportscollege, Tønder Handelsskole, Tønder Gymnasium, Ludvig Andresen Schule, Marieskolen, Filial Grundskolen og Filial Overbygningsskolen vil ligeledes profitere af en kunstgræsbane til den daglige idrætsundervisning.

I forhold til en ny skolereform, der lægger op til mere tid på skolen, mere bevægelse og flere friluftsaktiviteter, vil området være velforberedt med etableringen af dette anlæg. Derfor vil der med etableringen af et kunstgræsanlæg ved siden af det gamle Tønder Stadion, blive tale om et SPORTS- & FRITIDSCENTRUM, som vil komme alle borgere i området til gode på utroligt mange områder.

 

Udvalg:

En arbejdsgruppe bestående af:

- Centerleder, Claus Beck - 2463 8280

- VW forhandler, Brian Hansen - 4027 1012

- TSF bestyrelsesmedlem, Gunnar Jordt - 2829 1137

- Hans Pilegaard - 2046 1461

- Kursusleder, Lars Thomsen - 2330 4250

 

er initiativtagere til projekt ”Kunstgræsbane i Tønder”

Platinsponsorer

Guldsponsorer

Sølvsponsorer

Bronzesponsorer

Projektstøtte