Menu

10-0 JA DU LÆSTE RIGTIGT TI - NUL I OVERBEVISENDE STORSEJR!

image
Danny Nielsen
03. maj 2021 kl. 15:43
HØJER//TØNDER - FC Horsens 10-0 (4-0)
Det er ikke tit man på seniorniveau ser en kamp ende 10-0! endnu mere sjældent bliver det når man tager med i betragtningen at det var en Jyllandsseriekamp der blev afviklet lørdag den 1. maj på HØJER STADION. Ikke desto mindre blev de tilskuere der havde taget turen til HØJER i lørdags, belønnet med en rigtig flot kamp, hvor hjemmeholdet var i teten fra start til slut.
 
En Horsens spiller sagde meget rammende efter ankomsten til Højer at deres tur ned til det sydvestligste hjørne af Danmark, var at sammenligne med en tur til Nørreport i København. Rammende for det må have været sådan det har føltes at køre hjem efter en lussing på 10-0. 
Jeg skal på ingen måde forklejne FC Horsens for de gjorde hvad de kunne og formåede også at holde stand i 19 minutter, inden hjemmeholdet fik hul på den famøse byld. Der var i kampens indledende fase også lidt nervøsitet at spore i specielt hjemmeholdets opspil, men senest efter scoringen til 1-0, blev den mentale blokade der nok lidt havde sneget sig ind i holdet, efter at have smidt en 3-1 føring i Billund, smidt overbord. Horsens havde således i starten af kampen, deres eneste afslutning, der dog gik forbi mål og som opstod af en halvforkølet opspilsfejl fra hjemmeholdets side.
At ridse de brændte chancer op, vil ikke være fair, på en dag hvor hjemmeholdet dog med total skarphed også kunne have vundet med 15-0. Men total skarphed findes ingen steder og Horsens-målmanden fortjener også ros for at tage det hun skulle tage og derved i hvert fald var med til at holde spænding om kampens udfald frem til det 35. minut, hvor vi bragte os på 3-0.
Kampen i tal og kort forklaring bag de enkelte mål.
19. minut: Bobo havde netop været ude og få lidt bevingede ord omkring ikke altid at spille socialt men også nogen gange søge egen chance. Vi bliver stoppet i et lovende angreb af Horsens anfører der var udeholdets på dagen klart bedste spiller. Emilie Leth Krag vinder dog bolden i hendes genpres og får sendt Bolette Iversen alene igennem. Jeg når lige at råbe fra sidelinjen at Bobo skal huske vores aftale og selvom det som regel kan gøre pigerne nervøse, så overholdt hun aftalen og så kan en friløber også være nem at score på, specielt hvis man placerer den uden for målmandens rækkevidde 1-0.
22. minut: kun 3 minutter efter vores føringsmål, lægger Sofie Bertelsen en perfekt bold ned bag deres venstreback, Atlas Lene 😊 Lene Emilie Rahr tager bolden perfekt med på hendes første touch og placerede bolden usvigeligt sikkert i det lange hjørne. 
35. minut: Vores klart flotteste mål i kampen, vi kombinerer os rigtig flot igennem og har nogle førstegangsafleveringer der sidder lige i skabet. Til sidst er det Emilie Leth Krag der serverer en perfekt cutback aflevering til Lene Emilie Rahr, der sætter den USVIGELIGT sikkert 😊 op i krogen til en 3-0 føring.
39. minut: vi bringer os på 4-0 efter at Emilie Leth Krag dribler sig igennem 2-3 mand og til sidst lægger en perfekt aflevering på tværs til Rebekka Hedegaard Linding, der havde tid til at afslutte halvsvagt på førsteberøringen. Målmanden redder den i første omgang, men Rebekka havde ingen omkring sig og riposten, sparkede hun sikkert i kassen.
I halvlegen foretog vi 3 udskiftninger, og rokerede massivt rundt, for at få kabalen til at gå op. Fokus var på ikke at falde i kadence som vi lidt gjorde i Ribe, men fortsætte med at spille med fart og fokus, så indskifterne også fik en god kamp ud af det. 
På trods af, vi når at give pause til samtlige spillere i løbet af 2. halvleg, scorer vi 6 gange mere, så pausesnakken og missionen pigerne blev sendt på, gav denne gang pote, da vi i 2. halvleg spiller en rigtig flot halvleg der ikke kan pilles noget ved, selvom Horsens holdet vel nok gav endeligt op da vi bragte os på 5-0 efter 60 minutter.
60. minut: Vi får frispark fra godt 30 meter! Jo den er god nok – godt 30 meter og Maja Nygaard Thomsen der allerede har hamret et frispark i kassen blev sat til at sparke af Tommy. Maja svigtede ikke og sendte bolden uindtageligt i det lange hjørne til en 5-0 føring. Er man i tvivl om afstanden, vil jeg anbefale at følge holdet på instagram, der kan målet ses: https://www.instagram.com/.../highlights/17882383394317645/
64. minut: Lene Emilie Rahr scorer hendes 3. mål på dagen efter fornemt forarbejde af Rebekka Hedegaard Linding der sender hende helt fri igennem og Lene scorede et mål der lignede hendes 2-0 mål ret så meget. Med målet bringer/bragte Lene sig op på siden af Emilie Krag på topscorer listen. 
70. minut: Emilie Leth Krag der sad ude de første 20 minutter af 2. halvleg bliver aldrig bragt på banen og efter at være blevet drillet med at Lene nu var delt topscorer sammen med hende, tog hun sagen i egen hånd de sidste 20 minutter, startende med en scoring i det 70. minut, hvor Maja Boyschau Kjelgaard, omringet af 2-3 modstandere får revet sig fri og sender en perfekt bold til Krag, der flot udplacerede målmanden til en 7-0 føring. 
73. minut: atter er det Maja Boyschau Kjelgaard der med små finurlige driblinger bliver fri og lægger en fremragende bold på tværs til en umarkeret Jasmin Peetz Dalügge der var blevet rykket frem som offensiv midt. Jasmin takkede for tilliden og sendte bolden i kassen til 8-0.
75. minut: bare 2 minutter efter vores scoring til 8-0 er det Maja Nygaard Thomsen’s tur, til at lægge en milimeterperfekt aflevering til Emilie Leth Krag og selvom det så nemt ud, så fortjener Krag al den ros hun kan, for at sparke bolden sikkert ind, bag en sagesløs keeper til 9-0.
78. minut: det sidste søm i kisten er atter signeret Emilie Leth Krag, efter nærmest en tro kopi af målet til 9-0. Eneste forskel er at Jasmin Peetz Dalügge ikke lægger bolden henover Horsens forsvaret, men derimod sender Krag igennem med en dyb stikning og Krag vælger helt rigtigt at afslutte på hendes førsteberøring og med venstrebenet sender hun den sikkert forbi den stakkels Horsens målmand, til kampens slutresultat 10-0.
Vi har i slutfasen også mulighed for flere mål og vi forsøgte at få vores allesammen's Hahne på scoringstavlen, men Laura Harpøth Hahnemann formåede at være nervøs, selvom stillingen var 10-0 😉 jeg ved du kan tåle det Laura.
Når vi vinder kårer vi en kampens spiller efter afstemning og på en dag hvor samtlige spillere præsterer, var der specielt 2 personer der løb med størstedelen af stemmerne: 
Emilie Leth Krag og Lene Emilie Rahr var svære at komme udenom, med hver 3 scoringer. Krag må dog sande at hendes 3 assists desværre ikke var nok til at løbe med hædren, da hun fik 5 stemmer mod Lene’s 6 stemmer. Da vi også har fået sponsor på kampens spiller kåringen, vil Lene Emilie Rahr vil her til aften blive overrakt hendes præmie – i forbindelse med træning.
næste kamp spiller vi i pokalen onsdag, hvor vi gæster Toftlund IF med kickoff 19.00.