Menu

U19 Liga 3 med knebent nederlag

27. september 2020 kl. 16:13
Overtiden blev kostbar for Tønders U19-hold i dagens kamp

U19-holdet var søndag formiddag på en vanskelig opgave på udebane mod Haderslev. Opgøret endte med 3-2 til Haderslev, efter Tønder førte både 1-0 og 2-1.

Victor Korff stod for scoringen til 1-0 med et langskud for fuld kraft, der efterlod Haderslevs keeper uden chance for redning. I 1. halvlegs overtid fik Haderslev en kæmpe chance med frit skud i feltet og midt for mål. Mirakuløst fik Emil Schmidt reddet skuddet, men riposten dumpede ned til en Haderslev-spiller, der udlignede til 1-1.

I 2. halvleg blev kampen en anelse mere lige. Haderslev var skarpere til at udnytte medvinden, mens Tønder i modvinden fik bolden til at glide bedre rundt. Men spillet som helhed blev mindre poleret og mere nærkampspræget. Tønders scoring til 2-1 noteres Marius Møller for, og det var et pudsigt ét af slagsen. Haderslevs keeper er uden for sit felt og vil sparke bolden væk, men han rammer Marius Møller, og derfra hopper bolden i en bue over keeperen og ryger i mål.

Det så ud til at blive kampens resultat, men med to minutter igen får Haderslev udlignet tæt under mål. Trods den frustrerende scoring hev Tønder sig selv op i nakken og skabte et par fine chancer til yderligere scoring, men i stedet høvlede Haderslev en lang bold i feltet, hvor der blev dømt straffespark. På stort set kampens sidste spark nettede Haderslev og vandt dermed 3-2.

Næste kamp for U19 er søndag 4. oktober klokken 15.00 ude mod Starup.