Menu

U19 besejret på hjemmebane

18. oktober 2020 kl. 15:39
Det blev til et nederlag, da U19 søndag mødte Middelfart

Rækkens tophold fra Middelfart var søndag troppet op til duel på kunstgræsset i Tønder. Første halvleg blev en nogenlunde jævnbyrdig affære, hvor begge hold havde perioder med kontrol på bolden og skabte chancer.

Første halvlegs enlige scoring stod Middelfart for efter knap 20 minutter. To gule kort i de sidste fem minutter af første halvleg til gæsterne gav Tønder overtag og mod på mere, men det blev ved et pres, og da gæsterne blev fuldtallige satte de sig på spillet. Der blev stadig arbejdet hårdt hos Tønder-holdet, men mod kampens slutning fik gæsterne sat trumf på.

De sidste 15 minutter blev det til tre mål, og dermed endte kampen med 0-4. Måske et par mål for stort men sejren var fortjent.

Nu mangler kun en enkelt kamp for U19, som søndag 25-10 skal på besøg hos Hjerting.