“Pølse”
07. april 2021 kl. 10:32
Første oldboys kamp i længere tid endte 2-2 mellem TSF-Visby.
Årets første oldboys kamp fandt sted på Visby (7mands) stadion.
Efter at have trænet hele vinterperioden på kunststofgræs banen i Tønder, så var det første gang i meget lang tid at alle spillerne skulle prøve kræfter med at spille på græs.

Det endte med at blive en meget svær kamp på en græs bane der ikke lige indbød til små spil og driblinger. Plus det at TSF holdet ikke rigtig er blevet spillet ordentligt sammen endnu.
Det blev en kamp, hvor der aldrig kom noget rigtig flow over spillet, da der var rigtig mange udskiftninger, der gik faktisk næsten ikke 5 min, hvor der ikke var en udskiftning.

Lidt om kampen.
Efter ca. 6 minutter spil får Visby frispark lidt udenfor feltet, hvor de slå bolden hårdt ind i feltet og rammer en Visby spiller, der løber ind i vores målmand og bold, men i stedet for frispark, så blev der dømt mål til Visby, så 1 - 0.
20 minutter spillet:
Hurtigt indkast fra René til Mikael Elneff som vender og snyder en Visby spiller og score sikkert til 1-1.
Halvleg stod der 1 - 1 og der blev snakket lidt om hvad der skulle gøres bedre i kampen,

Anden halvleg
Visby stod meget dybt på banen og kørte meget på omstillinger, hvor Tønder hele tiden prøvede på at køre på. Men på en svær bane så var det svært lige at få den sidste gode aflevering eller gode dribling så vi kunne få scoret.
Men der kom dog en del skud udenfor feltet som alle blev taget af Visby målmanden. Hvis vi havde været lidt meget skarpe så havde vi scoret et par mål mere.

Det når man ikke selv får scoret mål, så sker det jo tit de andre score.

Med 12 minuter igen score Visby med et skud lidt udenfor feltet, så vi desværre kommer bagud 2-1.

Resten af kampen stod der Tønder på, med en del skud på mål uden at score.
Da der var 4 minutter igen er vi ved at komme bagud 3-1 ved at Visby har et skud på stolpen.

1 minut tilbage af kampen får vi frispark udenfor feltet og her scorer Steffen Andersen sikkert ved at skyde den uden om muren og ingen chancer for Visby målmanden.

De sidste sekunder af kampen blev der presset fuldt på for at få sejren, men kampen endte 2-2.

Vi må op på hesten igen og næste tirsdag møder vi Tinglev i Tønder.