Menu

Seniorholdet er klar til forårets første hjemmebanekamp

31. marts 2019 kl. 10:42
Søndag eftermiddag klokken 13.30 fløjter dommeren kampen i gang. Tønder SF Fodbold tager i mod gæsterne fra Vamdrup IF. Kampen afvikles på kunstgræsbanen, og Team Klubhus holder åbent i samme anledning.

Vinteropstarten har været hård og lang for seniorholdet, der allerede startede træningen to uger inde i januar måned. Det må derfor tydes, at det er en flok spillystne fodboldspillere, der i dag skal udfolde sig på kunstgræsbanen i forårets første hjemmebanekamp. 

Træningskampene har budt på blandet fornøjelser, hvor det blandt andet både endte med en 3-2 sejr over Vojens BI, men mandskabet måtte også indkassere en stor lussing i form at et 8-1 nederlag til Varde IF. 

Søndag eftermiddag gælder det Vamdrup IF, som i den forrige sæson også var til at finde i serie 3. Cheftræner for Tønder SF Fodbold, Carsten Jørgensen, har store forventninger til sit hold i forårets første hjemmebanekamp.

- Jeg forventer, at vi kommer ud med en masse energi og lyst til at spille fodbold. Vi skal forsøge at dominere kampen med bolden, hvor det er det flade spil med fart, der er i fokus. Jeg forventer, at se et Tønder SF hold der er hårdtarbejdende og disciplineret, afslutter cheftræner Carsten Jørgensen.

Vi håber på, at se mange ansigter til forårspræmieren på kunstgræsbanen. Husk at Team Klubhus holder åbent. Vi ses!

Luk