Menu

Lokal Tønder SF spiller skal prøvetræne med Vejle BK’ superligatrup

01. april 2019 kl. 20:11
*OPDATERING: DETTE VAR EN APRILSNAR* I disse dage kan vi stolt fortælle, at Jacob Tygesen fra klubbens seniorafdeling er blevet tilbudt en prøvetræning i Vejle BK.

Vejle Boldklub har i en længere periode, haft et godt øje til Jacob Tygesen der til daglig tørner ud for klubbens serie 3 hold. De gode og stabile præstationer har udmøntet sig i en prøvetræning, som hovedpersonen selv tolker som et skulderklap.

-Det er et enormt skulderklap, men samtidig er jeg bevidst om, at jeg skal forsætte med at arbejde stenhårdt hver evig eneste dag. Jeg har store ambitioner, og en potentiel kontrakt med Vejle BK vil være et stort skridt på vejen. Jeg kan vidst godt konkludere, at ét af mine delmål er opnået, beretter Jacob Tygesen.

Det er dog ikke kun hovedpersonen selv, der ser det som et skulderklap. Cheftræner for serie 3 holdet, Carsten Jørgensen, anerkender både Jacob Tygesen selv og klubbens evne til at fremme potentialet i spillere.

-Denne her prøvetræning er et bevis på, at vi har gang i noget stort. Jacob skal have et kæmpe skulderklap for hans præstationer i gennem det seneste års tid. Han har ikke blot vist små glimt af hans store præstationer men også kontinuitet via hans stabile præstationer. Samtidig vidner det om, at vores setup er det rigtige, afslutter cheftræner Carsten Jørgensen.

Den kommende uges tid vil vise, om prøvetræningen kaster en kontrakt af sig. Vi håber på det bedste, og ønsker Jacob al mulig held og lykke med prævetræningen.

Luk